Darmowa dostawa od 197 zł!

Suplement z organicznym selenem St Hippolyt Hesta Plus Selen - 1 kg

Dostępność: Na zamówienie
162.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Czas realizacji zamówienia do: 7 dni
Cena przesyłki:
10.57
  • Odbiór osobisty z płatnością gotówką 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Orlen paczka 10.57
  • Paczkomaty InPost 14.99
  • Kurier InPost 15.67
  • Kurier InPost (pobranie) 17.67
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

Suplement z organicznym selenem:

  • wykazuje silne działanie antyoksydacyjne,
  • wspiera regenerację tkanki mięśniowej,
  • wspiera pracę układu odpornościowego,
  • wpływa pozytywnie na płodność,
  • charakteryzuje go wysoka biodostępność,
  • w postaci drobnego granulatu.

Polecany dla koni:

  • hodowlanych,
  • z zaburzeniami w obrębie tkanki mięśniowej (opóźniona regeneracja, sztywność),
  • w intensywnym treningu sportowym,
  • u których występują niedobory tego pierwiastka

SKŁAD:

Sieczka z traw suszona ciepłym powietrzem, produkty drożdżowe (bogate w RNA i nukleotydy), Palatin soja – gatunek bez gorzkiego posmaku (mieszanka), mieszanka nasion oleistych (siemię lniane, pestki słonecznika) 10%, mieszanina olei tłoczonych na zimno (lniany, słonecznikowy) 7%, kurkuma, ocet, inulina z cykorii

SKŁADNIKI:

  • Białko surowe 17,0%
  • Tłuszcz surowy 13,0%
  • Włókno surowe 14,0%
  • Popiół surowy 5,0%
  • Wapń 0,5%
  • Fosfor 0,4%
  • Magnez 0,2%
  • Sód 0,1%
  • Lizyna 1%
  • Metionina + cysteina 0,5%
  • Selen 50 mg

Dodatki technologiczne :
– Lecytyna 15 000 mg
– Klinoptylolit pochodzenia osadowego 32 mg

ZALECENIA ŻYWIENIOWE:

Około 5 g na 100 kg masy ciała na dzień. Podawać przez 5 dni w tygodniu, następnie 2 dni przerwy. 1 miarka zawiera ok. 12 g suplementu.

Przed wprowadzeniem suplementu zaleca się wykonać badanie krwi bądź włosa (trichoskopia), aby sprawdzić poziom pierwiastka.
W celu doboru odpowiedniego dawkowania polecamy skontaktować się z dietetykiem.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: